Texter

Här skriver du in de olika texter som används i webbshopen. Texterna är Artikelmeny, E-post för glömt användarnamn, E-post för glömt lösenord, Meddelande – inloggningsuppgifter, "Typ saknas", Orderbekräftelse, Ordermeddelande, Sidfot, Artikeltext, Betalning, Produktblad, Offertbekräftelse, Offertmeddelande, Innehåll nedanför artikelmenyn, Innehåll ovanför artikelmenyn samt, Meddelande när produkten finns i lager igen via e-post till kunden.

I den övre delen finns ett filter för att enklare ta fram en viss typ av text.

Se mer information om de olika texttyperna nedan: