Valutor

Standarvalutan hämtas från kunden i Monitor ERP som är kopplad till besökaren, se Besökare. Här väljer du vilka valutor som besökaren ska kunna växla mellan. Vid inloggning i webbshopen så är det kundens inställningar i Monitor ERP som styr vilken valuta som ska användas som standard. Om det inte ska vara möjligt att byta valuta så ska du avmarkera samtliga valutor i kolumnen Tillgänglig. De valutor som visas i listan hämtas direkt från Monitor ERP. Om en kund väljer att handla i USD i stället för SEK som är kundens standardvaluta i Monitor ERP, så blir ordern i Monitor ERP i USD.