Momsväljare

Under Momsväljare väljer du vilka användare som ska ha tillgång till momsväljaren i webbshopen.

Observera att om du t.ex. väljer att visa momsväljaren och det förvalda värdet är "Exklusive moms" så är det ändå momskoden som är angiven på kunden i Monitor ERP som sparas på själva ordern. Standardmomsen hämtas från kunden i Monitor ERP som är kopplad till besökaren, se Besökare och Besökare per domän.