EFH Tolkning

EFH Tolkning är ett tillval till Elektronisk fakturahantering (EFH) i MONITOR G5. Med EFH Tolkning får du en sömlös koppling till CrossState, en molntjänst för fakturahantering, scanning och tolkning av leverantörsfakturor.

EFH Tolkning underlättar och automatiserar import och ankomstregistrering av leverantörsfakturorna i MONITOR G5.

Så fungerar EFH Tolkning

Oavsett media på dina leverantörsfakturor (e-faktura, PDF, EDI, papper) får du tolkning av dem i CrossState. Fakturorna skickas sedan in i MONITOR G5 i samma kanal.

Priset för funktionen är baserad på den volym av fakturor som hanteras och debiteras per faktura på månadsbasis.

Du kan välja mellan två tjänster:

1. Tolkning egen kontroll

Denna tjänst betyder att du själv tolkar data på leverantörsfakturorna och verifierar att det tolkade datat på fakturorna är korrekt. Detta gör du i programmet CrossState. När du har godkänt det tolkade data levereras fakturan direkt, redo att skickas in i MONITOR.

Tjänsten passar om du har stora volymer av fakturor och har erfarenhet att tolka och verifiera data på fakturor. Du vet vad det innebär att skapa definitioner, leverantörs-mallar osv.

Tjänsten kräver en dags utbildning i CrossState och hålls av OptoSweden hos dig.

2. Tolkning extern kontroll

Denna tjänst betyder att du överlåter tolkningen och verifieringen av leverantörsfakturor och du får de färdigtolkade fakturorna levererade dagen efter, redo att skickas in i MONITOR.

Tjänsten passar om du har små volymer av fakturor och du inte har erfarenhet av att tolka och verifiera data på fakturor.

Priset per faktura blir högre än med tjänst 1.

Sömlös integration

MONITOR G5 är sömlöst integrerat via ett API mot CrossState, utan separata installationer. Du behöver inte teckna något avtal med CrossState. Tjänsten levereras av Monitor ERP System AB.

För ytterligare information kontakta säljavdelningen på sales@monitor.se.