Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Fakturaadress

Fakturaadress

Under knappen går det att lägga in en särskild fakturaadress på kunden om det är en annan än postadressen. Förvalt är det samma som postadressen.

Fönster för att registrera fakturaadress.

Är det en annan fakturaadress angiven på kunden visas det med ett rött utropstecken (!) till höger om ledtexten Fakturaadress (se bild nedan). Klicka på utropstecknet för att ta bort ändrad Fakturaadress. Kontrollfrågan Vill ni återställa fakturaadressen till samma som postadressen? fås.

Annan fakturaadress än postadress.

Även fakturaadresser lagras i ett register på samma sätt som övriga adresser.

Även ändringar av en fakturaadress på en kund slår igenom på samma sätt på t.ex. alla order, som ändringar av leveransadress gör.