Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Kundunika blanketter

Kundunika blanketter

I fönstret ClosedKundunika blanketter under knappen Blanketter, går det att lägga till kundunika Crystal Reports blanketter. De blanketter som är upplagda här är då de som gäller för kunden vid dessa utskrifter.

Fönstret Kundunika blanketter.

Ska en kundunik blankett tas bort på kunden, raderas den markerade raden med knappen Ta bort rad.

Sedan kundunika blanketter lagts till eller tagits bort här uppdateras fönstret med knappen Spara.

Obs! För att en kundunik blankett ska kunna gälla, måste parametern Använd Crystal Reports blankett vara markerad för motsvarande blankett, i Blanketter parametrar i Systemvård.

Blankett

Här går det välja vilken Crystal blankett som ska vara kundunik. I listmenyn går det att välja av samtliga Crystal blanketter i systemet.

Blankettfil

Här väljs sökväg och filnamn till den anpassade blankettfilen (.rpt) som ska gälla för kunden. Det är rekommenderat att kundunika blanketter har sparats på servern, för att säkerställa att alla användare har åtkomst till blanketten. Spar den gärna i en egen kundkatalog under MONWIN\CRYSTAL. Använd alltid UNC-sökvägar i detta fält. Dessa skrivs som \\SERVERNAMN\UTDELAD_MAPP. T.ex. så här skulle det kunna se ut i detta fält:

\\SERVERNAMN\MONWIN\CRYSTAL\KUNDENS_KATALOG\FILNAMN.RPT