Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Webbadress

Webbadress

Under rubriken Webbadress går det i förekommande fall att ange adress till kundens hemsida på Internet. Uppgifterna är för informativt syfte för de fall då det är önskvärt att enkelt kunna hitta kundens hemsida.

På knappen till höger om fältet finns det en koppling till en valfri installerad webbläsare. Finns en uppkoppling till Internet på den dator som körs, öppnas kundens hemsida via knappen.