Du är här: Försäljning > Tjänster / Säljare > Uppdatering säljare > Fönstret Uppdatering säljare

Fönstret Uppdatering säljare

I övre delen av fönstret ställer sig markören i fältet Säljarkod då rutinen öppnas. Om en befintlig säljarkod väljs hämtas alla uppgifter om säljaren från säljarregistret. Om en ny säljarkod anges ska även ett namn på säljaren anges i fältet Namn. Det går även här ange distrikt för en säljare.

Nedanför den övre delen är fönstret uppdelat i två delar Budget och Utfall, där det går att se budgeterad och verklig försäljning på en säljare. Med knappen Visa graf går det att se dessa värden i ett diagram.

I nedre delen visas info om senaste order på säljaren och när säljaren skapades eller ändrades och av vem. Här går det även att spärra en säljare. Med knappen Kommentar går det att ange kommentarer på en säljare.