Du är här: Inköp > Förfrågan > Utskrift förfrågan > Preliminärt urval

Preliminärt urval

1. I den vänstra delen av fönstret anges ett intervall av förfrågningar.
  2. Välj Preliminärt urval och den högra delen av fönstret visar vilka förfrågningar som kommer att skrivas ut. För att komma tillbaka till beställningsdelen, klicka på knappen <<<Min.
  3. Det är nu möjligt att välja bort vissa förfrågningar som inte ska skrivas ut. Det går också att förhandsgranska en förfrågan.
  4. Väljs Skriv ut under Fönsterfunktioner.
  5. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. De förfrågningar som skrivits ut kommer upp i den högra delen av fönstret och det finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna.