Du är här: Inköp > Inleverans > Rapportera mottagningskontroll > Markera hela ordern som kontrollrapporterad

Markera hela ordern som kontrollrapporterad

Här går det att välja att automatiskt kontrollrapportera hela antalet på alla orderrader på en gång.

Notera att både artiklar med spårbarhet och/eller meddelande vid rapportering undantas när användaren väljer Ja. Det visas en röd text då i nedanstående fönster, att omarkerade artiklar har meddelande och att inleverans får göras manuellt. Artiklar med meddelande vid rapportering och/eller spårbarhet får användaren kontrollrapportera manuellt per orderrad.

Fönstret Markera hela ordern som kontrollrapporterad.