Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Vårt kundnummer

Vårt kundnummer

Här anges vårt kundnummer hos aktuell leverantör. Detta fält är viktigt att fylla i om inköpsorder ska bifogas som XML-fil då inköpsorder skickas via e-post till leverantören. Om detta fält inte fylls i kan leverantören få problem att hitta kunden vid importen av XML-filen.

Att bifoga inköpsorder som XML-fil i e-post styrs med parameter Bifoga XML-fil då order skickas via e-post, under knappen Ext. Info på fliken Information.

Sida av