Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Webbadress

Webbadress

Under rubriken Webbadress går det i förekommande fall att ange adress till leverantörens hemsida på Internet. En webbadress anges t.ex. som "www.foretagsnamn.se" (kontrollera med leverantören vilken adress som gäller). Uppgifterna är för informativt syfte för de fall då det är önskvärt att enkelt kunna hitta leverantörens hemsida.

På knappen Öppna till höger om fältet finns det en koppling till standard webbläsare. Finns en förbindelse till Internet på den dator som körs, öppnas då leverantörens hemsida via knappen.