Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Systemunderhåll > En uppdatering kräver generering av blanketter

En uppdatering kräver generering av blanketter

Standardblanketter och tillverkningsorderdokument måste genereras om efter att en uppdatering av MONITOR installerats. Detta uppmanas du att göra på slutet av uppdateringen, men du kan välja att göra det senare istället.

Om du valt att generera blanketterna senare, gör du det i rutinerna Blanketter parametrar och Tillverkningsorderdokument i Systemvård. Läs mer om detta i hjälpen till de rutinerna.

Blanketter som är markerade att använda Crystal Reports blankettfiler behöver aldrig genereras.