Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Systemunderhåll > Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

En funktion som finns i MONITOR är Nyhetsbrev. När du startar upp MONITOR första gången efter en uppdatering visas en dialogruta där du kan välja om du vill läsa nyhetsbrevet, som innehåller nyheter i systemet. Nyhetsbrevet är i PDF-format. Du behöver därför ha Adobe Reader eller en annan PDF-läsare installerad för att kunna läsa det.

Nyhetsbrevet kan öppnas fler gånger. Du hittar det på länken Nyhetsbrevet i fönstret Om MONITOR, under Hjälp | Om… på Fönstermenyn.