Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Agentserver > Agent Konfiguration

Agent Konfiguration

Innan agentservern kan startas måste den konfigureras med programmet Monitor Agent Configuration (programmet ligger i mappen Monwin och heter MonAgentConfig.exe). En genväg till programmet finns i MONITOR Affärssystem på startmenyn i Windows på databasservern. Då programmet startas visas nedanstående fönster.

Inställningar i Monitor Agent Konfiguration.

Den konfigurering som måste göras i fönstret är: