Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Agentserver > Loggning av Agentserver

Loggning av Agentserver

Det finns ett antal händelser som loggas då agentservern körs som tjänst, t.ex. start, stopp och registrering av agentservern, samt om det uppstår några tekniska problem med den. Dessa händelser går att se i Loggboken (under Administrationsverktyg i Kontrollpanelen i Windows) och kan vara bra att känna till vid en eventuell felsökning av agentservern.