Du är här: Lager > Artiklar > Aktivitetslista artikel > Allmänt om Aktivitetslista artikel

Allmänt om Aktivitetslista artikel

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

I denna rutin går det att skriva ut alla artikelaktiviteter som är planerade, samt statistik över avslutade artikelaktiviteter. Samtliga aktiviteter för alla artiklar kan skrivas ut oavsett status på aktivitet och ansvarig användare.

Det går att välja olika listtyper i fliken Beställning beroende på vilken information som ska visas. De listtyper som kan väljas är Att göra och Statistik.

Utskriften varierar beroende på vilken listtyp som valts, se Utskriftsexempel.

Det går även att skriva ut kommentarer som finns angivna på artikelaktiviteterna i listtyp Att göra.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

Det finns inga uppdateringsmöjligheter i någon lista denna rutin.

Vilka grafiska presentationer finns det?

Lista Statistik går att presentera grafiskt.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: