Du är här: Lager > Order > Utskrift lagerorder > Beställningsbild, merläge

Beställningsbild, merläge

Väljs knappen Mer>>> i vänstra delen av fönstret, öppnas den Closedhögra delen av fönstret.

Högra delen av fönstret, vid Merläge.

I detta läge går det att ange eller välja enstaka order som ska skrivas ut. Det går även att lägga till flera rader med Tab. Det spelar inte någon roll vad som står i fälten Från och med och Till och med i den vänstra delen av fönstret. Detta är ett exempel på metod 2, "välja enstaka order". För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Min<<<.

I merläge går det även att välja Förhandsgranska eller dubbelklicka på ordernumret, då kommer utskriften att visas på bildskärmen.