Installation

Denna sektion visas endast om tilläggsfunktionen Servicehantering finns installerad. Här går det då att se och ändra på uppgifter som kommer från serviceorder av typen Installation samt komplettera med fler uppgifter.

Serviceorder installation

Här går det att välja ett serviceordernummer. Ordernumret uppdateras också från serviceorderregistreringen.

Installerad av

Här går det att ange en installatörs namn och/eller firmanamn för en extern servicepartner i de fall de skött installationen, detta är vanligt för produkter som installeras hos kund av en fackman. Installerad av uppdateras också med vald servicetekniker vid serviceorderregistreringen. Är det flera servicetekniker valda på serviceordern visas bara den första teknikern.

Inköpsorder installation

I de fall t.ex. en servicepartner gjort installationen går det här att ange inköpsordernumret för installationen.

Installationsdatum

Här kan ett installationsdatum anges. Installationsdatumet uppdateras också från avrapporteringen av serviceordern. Syftet med fältet kan t.ex. vara för garantiåtagande. Installationsdatum är t.ex. det datum produkten monteras in eller installeras och tas i drift ute hos kund, eller datum som angetts på en garantisedel som skickats i retur.

Kod

Här kan anges eventuell installationskod som erhållits från installatören.