Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Ingående balans > Fönstret Ingående balans

Fönstret Ingående balans

Då rutinen öppnas ställer sig markören i fältet Konto. Ett konto kan matas i manuellt eller alternativt tas fram med Sök & Hämta. Hanterar kontot kostnadsställe, konstnadsbärare eller projekt kommer även fält för dessa upp i rutinen.

Under dessa fält anges ingående balans som ska registreras för kontot och dess eventuella undernivåer. Kvantitet och Senaste ändring visas här liksom summan av de ingående balanserna. Det finns även möjlighet att hämta IB från föreg. års UB via knappen med samma namn.