Du är här: Redovisning > Löpande > Hämta verifikationer > Fönstret Hämta verifikationer

Fönstret Hämta verifikationer

Då rutinen öppnas ställer sig markören i fältet Nummerserie. Ange verifikationsnummerserie samt journalnummer för den journal/bokföringsorder som ska läsas in. Det går också att ange verifikationsdatum. I fönstrets övre högra hörn visas vilka nummerserier som innehåller verifikationer för upphämtning samt antal verifikationer. Tryck sedan på knappen Läs in. I fönstret visas då journalens eller bokföringsorderns bokföring sorterat med ett avsnitt per verifikation. Eventuella ändringar kan göras direkt i fönstret i de fält som är uppdateringsbara. Spara när verifikationen ska uppdateras i redovisningen. Se även Utskriftsexempel.