Du är här: Startbok i MONITOR > Få hjälp > Handböcker

Handböcker

För att du snabbt ska kunna komma igång med MONITOR och få en bra översikt över systemet, så finns handboken Startbok. Startboken beskriver MONITOR översiktligt och instruerar hur du kommer igång och tillämpar systemet. Startboken beskriver även flödet eller arbetsgången i MONITOR.

I Startboken har vi även samlat metoder och rutiner som är gemensamma i MONITOR. Det underlättar för användaren att på ett och samma ställe hitta instruktioner till metoder och rutiner som är likartade varifrån de än utförs i MONITOR.

I Startboken finns även ett kapitel för konfigurering och underhåll, som är av mera systemteknisk karaktär som vänder sig till den systemansvarige. Här finns viktig information om konfigurering för säkerhetskopiering och prestandahöjande åtgärder, tillvägagångssätt vid uppdateringar och uppläggning av testföretag och historikregister samt underhåll av olika register i MONITOR.

Det finns även en handbok Tillämpningar som beskriver olika tillämpningar som det finns stöd för i MONITOR. T.ex. spårbarhet på artiklar eller EDI-hantering i systemet. Syftet är att ge dig en helhetsbild av en tillämpning.