Du är här: Startbok i MONITOR > Få hjälp > Hjälp via Fönstermenyn

Hjälp via Fönstermenyn

Under Hjälp på Fönstermenyn i MONITOR finns dessa valmöjligheterna för hjälp:

Innehåll... - där kommer du först till en översiktbild där du ska välja vilken MONITOR-modul som du vill ha hjälp eller information om.

Hjälp på menyn - där kommer du till hjälp för Programfönstret i MONITOR. Kortkommando F1. Detta alternativ finns endast om inga rutiner är öppnade.

Fönsterhjälp - där kommer du till högsta nivån på hjälpen för den rutin som är aktiv. Kortkommando F1 (eller Shift+F1). Detta alternativ finns endast om en rutin är öppnad.

Instruktion - där du kommer till en egen instruktion för tillämpningen av den rutin som är aktiv. Instruktioner för varje rutin ska först skapas på varje företag.

MONITOR på Internet - här finns alternativ för att komma till Monitors hemsida, supportsida, Monitor Online Support, MONITOR Användarforum eller uppdateringar till MONITOR.

Om... - där kommer du till fönstret Om MONITOR. Ett informationsfönster som bl.a. visar olika information om systemet. Du kan läsa Nyhetsbrevet där och se olika uppgifter om systemet samt adresser och telefonnummer till vår support. Se mer om det fönstret nedan.

Hjälpmenyn i ett tomt programfönster.

Hjälpmenyn med en rutin öppen.

Fönstret Om MONITOR

Under Om… på menyn Hjälp visas fönstret Om MONITOR. Fönstret visar information om programvaran, dels vem programmet är licensierat till. Dels visas information om versionsnummer och eventuellt patchnummer.

Här visas ytterligare information om databasversion, antal användare i licens, anpassningsnummer och begränsningar. Dessutom visas Företags id, System id, Leveransnummer, Senaste installationsdatum samt antal stämplingsterminaler. Information om Anpassningar och Crystal Anpassningar visas. Längst ned i detta fönster visas information om sökvägar till programmet, dels lokalt på klienten samt centralt på servern.

Under rubriken Kontakt finns adresser och telefonnummer till Support på Monitor ERP System AB.

Under länken Nyhetsbrev finns ett PDF-dokument med förändringarna i programmet för aktuell version.

Bild på fönstret Om MONITOR.