Enkel filtrering

I läge Lista bildskärm går det, under Redigera | Filtrera på Fönstermenyn eller på knappen Filtrera lista under Fönsterfunktioner, hämta upp ett fönster för enkel filtrering av listan. Det går att välja av alternativen för den listan att filtrera på. De operatorer som kan användas för filtrering är "Större än lika med" (>=) och "Mindre än lika med" (<=).

Bild på Filtrera lista.

Knappen Rensa filter

Knappen Rensa filter tar bort det filter som har skapats.

Knappen Utökad filtrering…

Knappen Utökad filtrering… skiftar fönstret mot det för utökad filtrering av lista där det finns ytterligare operatorer och villkor för mer avancerad filtrering av en lista.