Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Funktioner i programfönstret > Att ändra eller radera en egenskapsprofil

Att ändra eller radera en egenskapsprofil

1. Öppna den rutin där du vill ändra en egenskapsprofil.
  2. Välj sedan Egenskapshantering... under Inställningar på Fönstermenyn.

Nedanstående guide för att skapa/hämta egenskapsprofil visas.

1. Välj knappen Hämta (antal sparade egenskapsprofiler i rutinen visas inom parentes).

2. Välj den egenskapsprofil som du vill ändra.

Med knappen ">>" går det att se vilka användare/grupper som egenskapsprofilen är kopplad till.

3. Med knappen Hämta så öppnas sedan markerad egenskapsprofil så det går att ändra (i det här fallet fanns bara en profil "Spårbarhet").
  4. Det går nu att ändra på egenskapsprofilen. Nu finns även knappen Hämta med vilken det går att hämta upp en annan egenskapsprofil samt knappen Radera med vilken det går att ta bort aktuell egenskapsprofil från rutinen (en fråga visas vid radera där du får bekräfta raderingen).