Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Menyer och verktygsfält > Sök rutin

Sök rutin

Sök rutin är ett fält där du snabbt via mönstersökning kan hitta rutiner genom att skriva in rutinens namn eller Rutin-ID. Alternativt kan du också klicka på knappen för rullgardinsmenyn i fältet och scrolla dig fram till rutinen.

Sök rutin.

Rutin-ID visas som ett nummer mellan hakklammer längst till höger i rullgardinsmenyn. T.ex. nummer [58] är rutin Uppdatering leverantörer.

Rutinerna listas i den ordning de kommer på menyn, uppdelat per modul och undermodul. Har du öppnat rutiner tidigare via sökfältet visas de i blå färg överst i listan i den ordning du öppnade dem senast.

Sökningen sker på det språk du använder i MONITOR. Har rutiner döpts om så söker du på det nya namnet.

Du kan endast söka bland de rutiner som du som användare har tillgängliga, vilket styrs av den/de rättighetsgrupper du tillhör.

Du kan använda kortkommandot Alt+D för att komma direkt till fältet.