Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Funktioner i programfönstret > Verktygsfält

Verktygsfält

Här kan du göra olika inställningar för utseende och placering av alla verktygsfält och menyer i MONITOR. Fönstret är indelat i olika sektioner för respektive verktygsfält och meny.

Fliken Verktygsfält.

De olika val som finns är:

Verktygsfält kan du även positionera med muspekaren genom att klicka och dra i denna symbol i kanten av verktygsfältet.

ClosedAnpassa verktygsfält via snabbmeny

Genom att klicka på ett verktygsfält med höger musknapp öppnas en snabbmeny. Här kan du göra samma inställningar för de olika verktygsfälten som finns i Inställningar | Anpassa.

Snabbmeny på verktygsfält.

I den övre sektionen av snabbmenyn, går det att markera vilka verktygsfält som ska vara synliga.

I den mellersta sektionen går det att markera position för det verktygsfält du högerklickat på.

I den nedre sektionen går det att markera om text ska visas på knapparna (knapparna blir då större) samt om knappbeskrivning ska visas. Knappbeskrivning är en liten "tooltip" med förklaringstext, som visas när muspekaren placeras över knappen.