Du är här: Startbok i MONITOR > Tilläggsfunktioner > Egna rapporter

Egna rapporter

Egna rapporter är en separat modul i MONITOR där det går att skapa egna rapporter. Rapporterna är skräddarsydda frågerutiner med egen utformning av SQL-fråga, eget utseende på beställningsbilden och den lista som presenterar rapporten.

Egna rapporter på modulmenyn.

För att kunna skapa egna rapporter till MONITOR krävs rapportverktyget Crystal Reports Professional version XI från SAP, som är ett verktyg för att skapa SQL-frågor och utforma rapporter. Crystal Reports följer inte med till MONITOR, utan måste köpas till separat.

Läs mer om denna tilläggsfunktion i handboken Egna rapporter.

För att kunna tillämpa Egna rapporter krävs även att någon på ditt företag genomgår kursen Databasåtkomst 1 & 2. Läs mer om denna kurs under vår webbplats på adressen www.monitor.se/customerweb/courses/database-access-1-and-2/.