Du är här: Startbok i MONITOR > Tilläggsfunktioner > Lagerplatssystem

Lagerplatssystem

Lagerplatssystem gör att lagerplatserna kan registreras och med det erhålls en del systemstöd. Registreringen av lagerplatserna görs via en generering för att underlätta det arbetet. Bland systemstödet kan nämnas:

Lagerplatssystem är en egen undermodul och tilläggsfunktion i modulen Lager, med ett antal rutiner för att konfigurera och underhålla lagerplatsregistret. För en detaljerad beskrivning av funktionalitet hänvisas till respektive rutin i Lagerplatssystem: