Du är här: Systemvård > EDI > Externa användare > Fliken Kunder

Fliken Kunder

Här anges uppgifter för de kunder som ska ha tillgång till MONITORs e-handelslösning:

Kundkod

Här anges kundkoden.

Namn

Här anges kundens namn.

Inloggningsnamn

Inloggningsnamnet automatgenereras av MONITOR. Det går att byta kundens inloggningsnamn. Max. 16 tecken går att använda.

Lösenord

Lösenordet automatgenereras av MONITOR, det går dock att byta lösenord. Max. 16 tecken går att använda.

Blanda versaler, gemener och siffror för hög säkerhet!

Rättighetsnivå

Om olika rättighetsnivåer används för att styra eller begränsa vilka funktioner kunden ska ha tillgång till, går det att ange rättighetsnivå här.