Du är här: Tillämpningar i MONITOR > MONITOR-till-MONITOR > Registreringen sparad

Registreringen sparad

När du sparar en registrering kommer alla eventuella röd- och grönmarkeringar att försvinna samt att resultatfönstret inte längre går att ta fram, den särskilda knappen för det visas då inte längre.

Om t.ex. en sparad order har blivit ändrad går det i det här läget att hämta samma order igen genom att dra xml-filen från e-postmeddelandet och släppa den i registreringsfönstret eller i rutinmenyn. En fråga kommer då upp om den befintliga ordern ska uppdateras genom att byta ut befintliga rader och uppdatera orderhuvudet, eller om en ny order ska skapas.

Fråga om att uppdatera samma order.

Se vidare:

Underhåll av grunddata för MONITOR-till-MONITOR