Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Produktkonfigurator > Webblösning

Webblösning

MONITORs produktkonfigurator går utmärkt att kombinera med en webblösning. Det gör att t.ex. utförande och design på webbsidan själv kan väljas efter önskemål och behov.

All konfigurationsdata hämtas direkt från MONITORs databas. Görs ändringar i databasen, ändras också informationen på webbsidan.

Exempel på produktkonfiguration i ett webbgränssnitt.

Fördelarna med ett webbgränssnitt är många, nedan följer några exempel: