Du är här: Tillverkning > Artiklar > Ingår i konfigurering > Beställningsbild

Beställningsbild

Beställningsbilden i Ingår i är den Closedvänstra delen av fönstret.

Beställningsbild i Ingår i konfigurering.

Här finns en tabell där det går att ange de artikelnummer som ska granskas. Det går också att bestämma hur många överliggande nivåer som ska tas med. En nivå är standard. Det går även att välja om strukturträdet ska vara helt expanderat, detta är standard.

I beställningsbilden finns även längst ned en förklaring till färgsymbolerna som visas för de olika artikeltyper som kan ingå i strukturträdet.

Till höger om beställningsbilden finns ett strukturträd som grafiskt visar alla artiklar där vald artikel ingår, sedan Läs in struktur valts under Fönsterfunktioner.