Du är här: Tillverkning > Artiklar > Lagervärdelista konfigurering > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då Lagervärdelista öppnas visas fliken Beställning.

Här går det att selektera ett artikelsortiment av konfigurerade artiklar utifrån de olika alternativ som finns under Selektering / Gruppering. Det går att välja mellan två olika listtyper och dessutom finns några varianter på vad som ska visas i listan.

Värderingen görs på det standardpris som gäller för den kundorderrad som lagersaldot är avsett för. Lagerväderingen förutsätter alltså att tillverkningsorder skapats direkt från en kundorder och placerats på en egen lagerplats vid avrapportering.

Se exempel på utskrift från denna rutin under Utskriftsexempel.