Du är här: Tillverkning > Artiklar > Orderförteckning konfigurering > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas fliken Beställning. I övre delen väljs hur listan ska selekteras och grupperas via ett antal olika selekteringsbegrepp.

I nedre delen av rutinen under rubrik Listval finns ett antal listtyper att välja mellan beroende på hur informationen ska visas i listan. Om listtyp Summerad är vald och listan grupperas på Leveransperiod, går det också att välja hur listan ska summeras.

Under Period, går det också att välja format för leveransperiod.

Under Utskriftsexempel visas exempel på de olika listtyperna och kommentarer till varje listtyp.