Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering valgrupper > Allmänt om Uppdatering valgrupper

Allmänt om Uppdatering valgrupper

Varför denna rutin?

Här läggs valgrupper av mera generell karaktär upp, dvs. valgrupper som kan användas i flera olika konfigurationer.

Fönstret till rutinen består överst av en rubrikrad där en valgruppskod välj för en befintlig valgrupp. För nya valgrupper anges även benämning, typ, min/max kvantitet och om en bildfil ska kopplas till valgruppen.

I tabellen läggs de valalternativ upp som ska höra till valgruppen. Valalternativen är artiklar som ska vara valbara på valgruppen.