Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Utskrift pallflagga > Preliminärt urval

Preliminärt urval

1. Ange i den vänstra delen av fönstret ett intervall av ordernummer, rapportdatum och artikelnummer.
  2. Välj Preliminärt urval och den högra delen av fönstret visar vilka pallflaggor som kan skrivas ut inom aktuellt intervall, för tillverkningsorder som har rapporteringar gjorda. För att komma tillbaka till beställningsdelen, klicka på knappen Avbryt.
  3. Det är nu möjligt att i den högra delen ändra på uppgifter för rapporterat antal, antal/kolli samt antal exemplar att skriva ut.
  4. Väljs Skriv ut under Fönsterfunktioner.
  5. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. För de pallflaggor som skrivits ut finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna med knappen OK, återta utskrift av vissa pallflaggor genom att avmarkera kryssboxen i kolumnen Ok eller avbryta med knappen Avbryt.