Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Utskrift pallflagga > Skriva ut direkt via intervall

Skriva ut direkt via intervall

1. Ange i den vänstra delen av fönstret ett intervall av ordernummer, rapportdatum och artikelnummer.
  2. Välj sedan Skriv ut. Utskrift göras av pallflaggor inom aktuellt intervall, för tillverkningsorder som har rapporteringar gjorda.
  3. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. För de pallflaggor som skrivits ut finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna med knappen OK, återta utskrift av vissa pallflaggor genom att avmarkera kryssboxen i kolumnen Ok eller avbryta med knappen Avbryt.