Du är här: Tillverkning > Operationslego > Återutskrift op.lego dokument > Beställningsbild urvalsläge

Beställningsbild urvalsläge

När Preliminärt urval valts, öppnas den Closedhögra delen av fönstret.

Beställningsbild, höger del.

I detta läge hämtas alla dokument inom det intervall som valts i den vänstra delen av fönstret. Det går att avmarkera de dokument som inte ska skrivas ut. För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

När den högra delen av fönstret är aktiv går det även att förhandsgranska utskriften med Förhandsgranska under Fönsterfunktioner.