Du är här: Tillverkning > Order > Beläggning / produktionsgrupp > Fliken Beläggningsgraf

Fliken Beläggningsgraf

Fliken ClosedBeläggningsgraf visar beläggningen på produktionsgruppen för respektive perioder i form av ett stapeldiagram.

Beläggningsgraf i Beläggning/pgrp.

Här går det att välja att visa grafen på olika sätt. T.ex. går det att ändra periodlängd på tidsaxeln (dag, vecka, månad och År). Det går även att visa beläggning för dataserierna ordernummer, orderstatus och ordertyp.

Genom att klicka på en valfri del av en stapel i detta läge kan man se mer detaljerad information. Detta kan vara bra om beställningen är så stor att de förklarande färgerna inte räcker till.

Här går det även att ändra utseende, lägga in stödlinjer och rubriker på grafen. Samtliga förändringar på grafen görs via Informationsmeny på höger musknapp. Läs mer om Informationsmeny.