Du är här: Tillverkning > Order > Flödesanalys - Tillverkning > Fliken Resultat

Fliken Resultat

Fliken Resultat visas efter att Starta körning valts under Fönsterfunktioner. Här visas resultatet efter beräkning av ny färdigperiod, baserad på beläggningsplan och materialtillgång. I den övre delen går det dels att välja expanderingsnivå för alla order, dels går det att välja en summering för orderrader med eller utan konsekvens.

Det går att välja ett filter för vilka material och operationer som ska visas i strukturlistan, baserat på olika kriterium.

I mitten av fönstret går det i en strukturlista att se resultatet av beräkningen av ny färdigperiod för varje order. Vid beräkning med beläggning visas även information om ny färdigperiod för varje ingående operation. Vid beräkning med material visas även information om när behov uppstår och ny leveransperiod för varje ingående material. Ny färdigperiod på operationer och ny leveransperiod på material är uppdateringsbara.

I nedre delen av fönstret finns en summering av kritiska produktionsgrupper och kritiska material i en separat strukturlista. Denna summering är användbar då flödesanalysen är framtagen på ett större ordersortiment.

Via Informationsmenyn finns det ytterligare funktioner i strukturlistan.