Du är här: Tillverkning > Order > Tillägg / Omplanering > Planerad ställtid

Planerad ställtid

Här går det att ange ny planerad ställtid vid omplanering. Anges alltid i enheten timmar. Vid tillägg går det också välja att ange planerad ställtid. Angiven ställtid här, registreras som planerad i efterkalkyl. Lämnas fältet tomt blir det en efterkalkyldifferens. Ska beläggning skapas måste en ställtid anges.

Legooperationer visar ställkostnad i rött och i företagsvalutan.

Ändringar här av planerad ställkostnad för legooperation räknar inte om ställkostnaden i fältet Pl. ställkostnad, som även visar ställkostnaden i den valuta som är registrerad på operationen i beredningen. Ska ställkostnaden ändras bör det göras i det fältet istället.