Du är här: Tillverkning > Order > Tillägg / Omplanering > Verktyg

Verktyg

Om tilläggsfunktionen Verktygshantering är installerad finns knappen V på operationsrad. I det fönster som visas under knappen går det att ändra, lägga till/ta bort kopplade verktyg på en operation. Är ett verktyg individspecifikt går det inte att ändra antal, men det går att välja individ.

Om det finns avrapporterat antal på operationen går det inte att ändra något på de redan kopplade verktygen (verktygen är gråmarkerade).

Läs mer under Verktygshantering i Tillägg/Omplanering.