Du är här: Tillverkning > Order > Utskrift tillverkningsorder > Fliken Förhandsgranska

Fliken Förhandsgranska

På fliken Förhandsgranska kan t-orderdokumenten förhandsgranskas på bildskärmen, se även under Utskriftsexempel. Fliken aktiveras med Förhandsgranska under Fönsterfunktioner. Förhandsgranska måste användas för ny inläsning om ett annat ordernummer väljs för granskning. För att granska de olika dokumenten i t-ordersatsen används knapparna högst upp till höger. Vilka knappar som finns här styrs av vilka t-orderdokument som lagts upp i rutin Tillverkningsorderdokument i Systemvård, t.ex. F för Följekort, A för Arbetskort och M för Materialkort. Även symbolerna (F, A, M, etc.) på knapparna sätts i den rutinen.

Exempel på knappar att byta mellan dokument.

Förhandsgranska op.legodokument

Ska op.legodokument som ingår på en order förhandsgranskas före utskrift, görs det via alternativ på Informationsmenyn på fliken Operationslegodokument. Op.legodokumenten visas sedan på fliken Förhandsgranska op.legodokument, som aktiveras då något av alternativen för granska valts på Informationsmenyn. Om ett op.legodokument består av flera sidor går det att bläddra mellan dessa med navigeringsknapparna under Fönsterfunktioner.

Fliken Operationslegodokument kan aktiveras med Förhandsgranska, då något av alternativen för att skriva ut dessa dokument är valda under rubriken Op.legodokument på fliken Beställ utskrift.