Du är här: Tillverkning > Tidsättning > Tidkalkyl > B/P

B/P

Kolumen B/P står för Bearbetningskod/Position. Här väljs i en listmeny en bearbetningskod för ett beräkningsunderlag. Första raden blir alltid en positionsrad. Positionsnummer sätts då automatiskt till 1. Ska en ny positionsrad infogas, istället för en bearbetningsrad, ange här ett nytt positionsnummer, t.ex. 2.

De beräkningsunderlag som finns att välja av, styrs av licensen i programmet. De underlag som finns tillgängliga i systemet, samt dess indata och variabler, beskrivs under Beräkningsunderlag.