Du är här: Tillverkning > Verktyg > Kalibreringsunderlag > Parametrar för kalibreringsrapport

Parametrar för kalibreringsrapport

Är lista Rapportera kalibrering vald går det här välja eller ange lite olika uppgifter för kalibreringen som sedan automatiskt kan läggas till varje verktyg i rapporteringslistan. Kalibrering rapporteras i listan genom att resultatet Godkänd eller Underkänd sätts på verktygen och listan sparas.

Kalibreringsdatum

Här går det ange datum för rapportering av kalibrering. Förvalt är det dagens datum.

Inköpsordernr

Här går det välja inköpsordernumret för de verktyg som har kalibrerats.

Leverantör / plats

Här går det välja leverantör eller plats för kalibreringen.

Kalibrerad av vem

Här går det välja den användare som utfört rapporteringen av kalibrering. Förvalt är det samma som inloggad användare.

Automatisk rensning & ifyllning av kalibreringsvärden

Här går det välja om ovanstående uppgifter ska läggas till alla verktyg i listan med automatik, efter bekräftelse eller inte alls. Detta sker då kalibrering rapporteras på verktygen i listan. (Rapportering görs genom att i listan sätta Resultat till Godkänd eller Underkänd på varje rad.)