Du är här: Tillverkning > Verktyg > Verktygsfråga > Knappen Justeringslogg/Kalibreringslogg

Knappen Justeringslogg/Kalibreringslogg

Här går det se en logg på alla rapporteringar av justerings- och kalibreringsvärden. Den info som visas är loggdatum (då rapportering skedde), tillfälle (det datum som var angivet vid rapportering), resultat, vem som rapporterat, plats (leverantör), ordernummer, anmärkning samt kommentar till protokoll (klicka i det fältet för att visa kommentar till protokoll).

Bild på tabell med logg på justering/kalibrering.