Du är här: Verkstadsinformation > Avstämning > Arbetstidsförkortning > Fliken Beställning

Fliken Beställning

I Fliken Beställning som öppnas när rutinen startas, väljs under Selektering / Gruppering för vilka anställda, för vilka typer av arbetstidsförkortning och för vilken period som arbetstidsförkortning ska beräknas. Det går även välja att flytta inarbetade saldon.

Under Listtyper går det att välja olika typer av listor om det gäller arbetstidsförkortning, att flytta saldon eller att se historiska lagringar. Under Beräkningsgrunder väljs beräkningsgrund samt olika parametrar, beroende på vilken listtyp som är vald. Under Ta med går det välja att enbart ta med de anställda som användaren har behörighet att attestera.