Du är här: Verkstadsinformation > Detaljplanering > Planeringstavla > Planeringstavla

Planeringstavla

Planeringstavlan är utformad som ett liggande stapeldiagram med produktionsgrupperna på den vertikala axeln och operationer i olika kategorier på den horisontella.

Produktionsgrupperna visas med nummer, benämning och avdelningstillhörighet i fönstrets vänstra halva, och för varje produktionsgrupp visas radvis staplar för Ej körklara, Körklara och Pågående operationer i antal detaljer eller antal timmar (skiftas via Informationsmenyn).

Exempel på planeringstavla.

Genom att klicka i en rad för en produktionsgrupp eller i någon av dess staplar, öppnas rutinen Körplanering i ett fönster länkat till den valda produktionsgruppen.

Länkat körplaneringsfönster.

Körplaneringsfönstret är nu begränsat på så sätt att hela rubrikraden är låst, produktionsgruppen och filtren kan inte ändras. Filtren har ställts in efter var i planeringstavlan det klickades.

Om Även status 'Registrerad' valts i planeringstavlans beställningsbild kommer filtret Status 1 att vara aktivt i körplaneringen, om inte så är Status 2 aktivt.