Du är här: Verkstadsinformation > Detaljplanering > Utskrift körplan > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här följer några exempel på utskrifter för olika listtyper i rutinen.

ClosedStandard

Listan Standard är uppdelad i sektioner för pågående, körplanerade och ej körplanerade operationer. Sektionerna kan väljas bort i beställningsbilden.

Längst ned i listan summeras antal och tid för de operationer som är pågående, som har föregående operation klar, samt för de som har både föregående operation klar och ingående material klarerat. Dessutom finns summa för resterande antal och tid.

Exempel på listtyp standard

ClosedMed streckkod

Exempel på listtyp Med streckkod

Denna listtyp skiljer sig från Standard genom att rapportnummer även visas med streckkod. Operationer kan därmed väljas direkt från en utskrift med hjälp av streckkodsläsare.

ClosedVisa utdelningar

Exempel på listtyp Visa utdelningar

Denna listtyp används för att visa operationer som delats ut till enskilda operatörer i rutinen Körplanering med hjälp av funktionen Dela ut. Listan visar de operatörer som har blivit tilldelade operationer, i anställningsnummerordning.

ClosedVerktyg

Exempel på listtyp Verktyg.

Denna lista visar verktyg som kopplats till operationer och huruvida de är beställda eller inte. Tanken är att fältet V-best ska kunna användas för beställning och utplockning av verktyg. V-best kan även uppdateras från rutinen Körplanering.